Forma e kontaktit – Sprachschule Aktiv München

Forma e kontaktit – Sprachschule Aktiv München. Na kontaktoni tani dhe mësoni gjermanisht në Mynih:

  Emër*

  Mbiemrat*

  Email*

  Telefon*

  Vërejtje

  (*) Kam lexuar dhe pranuar kushtet ligjore dhe politika e privatësisë.

  Sprachschule Aktiv München

  Tel.: 00-49-89-20062435
  Mobil: 0170-7779042
  Mobil: 0151-24059756
  Fax: 089-20062454
  Mail: kontakt@sprachschule-aktiv.de
  Web: www.sprachschule-aktiv-muenchen.de/sq/

  Shkolla jonë

  Heßstr. 90, 80797 München