Te mësosh gjuhën shqipe në monaco shkolla jonë për gjuhën gjermane

Dëshironi të mësoni gjermanisht në Mynih?

Te mësosh gjuhën shqipe në monaco shkolla jonë për gjuhën gjermane.

Te mësosh gjuhën shqipe në monaco shkolla jonë për gjuhën gjermane

Doni te mësoni gjuhen gjermane në Monaco:Sprachule Aktiv Monako është e spezializuar për kurset e gjermanishtes.Ketu do të gjeni të dhëna për kurset dhe ofertat që ofron shkolla jonë gjithashtu shkolla jonë ofron të ju ndihmojë për të gjetur një sistetim në Monaco ,të ju tregojë për cmimet edhe për Visën në Gjermani.Gjithashtu do ju informojë për qytetin ku mund të vizitoni vendet me te bukura në Monaco,dhe vendet ku do zhvillohen kurset.

Kurse gjermanishte per fillimtarët dhe të avanzuar :a1 .a2 .b1. B2 c1 .c2

Certifikatat e fituara gjuhesore, niveli i gjuhës perkatëse korrespondon A1,A2,B1,B2,C1,C2 të gjitha certifikatat dhe cdo certifikatë basohet në certifikatat e kaluara.Ju garantojmë një nivel të foluri e të kuptuari të gjuhës shumë të larte.Sprachschule të jep mundësine të mësoni një gjuhë profesionale dhe jep mundësinë studentëve te kalojnë vështirsitë dhe të flasin me të tjerë të ardhur nga gjithë Europa.Sprachschule-Aktiv të jep mundësine qe të përgatiteni për provimin e gjuhës Gjermane për tëvazhduar shkollën e lartë ose për të vazhduar punë në Gjermani.

Kurse gjermane -takimet dhe cmimetkohëzgjatja:1,2,3,4 deri në 48 javë

ORARI :Nga e Hëna deri të Premten nga ora 9.00 deri ne 12.00
KURSET FILLOJNE ME NJOHURI BAZË: Cdo ditë nëse është e mundur.
DATA E FILLIMIT PËR FILLESTARET :Ju mund të gjeni orarin që fillon më poshtë në këtë faqe
NIVELLI A1 DHE C1 .Fillimtarët ,niveli mesatar ,nivel i avanzuar
A1( A1.1+A2.2) A2( A2.1+A2.2) B1( B1.1 +B2.2) C1 C2

CMIMET:
1 JAVE 199€
2 JAVE 349€
3 JAVE 411€
4 JAVE 499€ Për një muaj

Kurset intensive në monaco bëhen në grupe të vogëla

Gruppe të vogëla deri në 10 persona kështu mësuesit mund të afohen me nxenësit dhe ti japin mundesinë nxënësve të shprehen pa u ndrojtur.

Ne cdo shkollë japim mundësine nxënësve që të afrohen me mësuesit sepse cdo nxënes ka mënyra të ndryshme të kuptuarit te gjuhës..prandaj ne jemi këtu për të ndihmuar ti kaloni këto vështiresi .Prandaj neve ofrojmë kurse për grupe të vogëla keshtu mund të flasim së bashku për cdo problem që mund të kenë nxënësit .Një gjuhë mund të mësohet më lehtë ku ka komunikim.

Shkolla jonë ofron lidhje .Autobusa ,Tram dhe Trena

Para shkollës tonë ndodhet një park me një pamje shumë të bukur Ku mund të shijoni natyrën dhe të pini një kafe me miqtë. Gjithashtu mund të gjeni restorante, pabe, diskoteka.

Dhe klasa me hapesira dhe moderne për leksionet e gjuhës Gjermane Për kurse intensive dhe gjysmë intensive, kurse verore , kurse Intensive TestDaF.
Dhe materiale që kanë të bejnë me gjuhën më të fundit që njohin mësuesit tanë.

Shkolla jonë ndodhet afër metrove dhe ubanëve

Heßstr. 90 in 80797 München

Ështe shumë e rëndsishme për ne që mësuesit te jenë të kualifikuar dhe ekspertë në gjuhën Gjermane ne ju garantojme që mesuesit te jenë me gjuhe amëtare Gjermane.
Per të siguruar qëndrimin më të mirë profesional që supozohet të njihet nga ne mësuesit.

Kurse të gjuhës Gjermane me të dhënit të lekëve mprasht dhe me një provë gratis.
Nëse dita e parë që ju vini re se ju nuk jeni të kënaqur ,ose që nuk korrespondojnëme prijet tuaja,ne do të kthejmë shumën e paguar.

Monako i bavarise ,qyteti kozmopolit me një zemër që ju mikpret

Qyteti Bavarisë ka hijeshi, atmosferë dhe njerëz të ngrohtë, në verë gëzon atmosferë te gjallë në qendër të qytetit .Merrni një pushim në një nga lulishtet tradizionale të Monakos.

Relax në lulishte të bukura dhe në parqe të qytetit .Monako i Bavarise në verë ofron shumë gjëra të bukura që ju mund ti shijoni.Këtu vijnë të ri nga e gjithë bota ku zhvillohen evente sportive dhe kulturore.Mësoni Gjermanisht në një nga kurset intensive tona ne ju sigurojmë qe nuk do të ngeleni të zhgënjyer.

Adresë

Heßstraße 90. 80797 München
Tegernseer Landstr. 135. 81539 München

Na telefononi!

089/20 06 24 35
089/20 06 24 36
09:00 Uhr– 18:00 Uhr

Na kontaktoni!

kontakt@sprachschule-aktiv.de