Regjistrohuni për kurset tona gjermane

Mësoni gjermanisht në Mynih. Regjistrohuni për kurset tona gjermane.

  Kompani:

  Emër*:

  Mbiemrat*:

  Lugina/Nr*:

  Kodi Postar/Qyteti:

  Telefon*:

  Email*:

  Informacione të kursit:

  Gjuhë* :

  Lloji i kursit*:

  Niveau:

  Data e fillimit*:

  Kohëzgjatje*:

  Numri i dëshiruar i orëve:

  Pagesë:

  Menyra pagese:

  Postbankë:
  Numri i llogarisë: 165 357 859
  Kodi bankar: 760 100 85
  IBAN: DE40 7601 0085 0165 3578 59
  BIC: PBNKDEFF

  Vërejtje

  (*) Kam lexuar dhe pranuar kushtet ligjore dhe politika e privatësisë.

  Sprachschule Aktiv München

  Tel.: 00-49-89-20062435
  Mobil: 0170-7779042
  Mobil: 0151-24059756
  Fax: 089-20062454
  E-Mail: kontakt@sprachschule-aktiv.de
  Internet: www.sprachschule-aktiv-muenchen.de/sq/

  Shkollat tona

  Heßstr. 90, 80797 München